"M'ofèn que Guardiola digui que Espanya és un país autoritari": Pedro Sánchez, al 'Marca', en 10 frases

El diari esportiu entrevista el president del govern espanyol abans de les eleccions

Pedro Sánchez, president del govern espanyol, ha parlat en una entrevista al diari 'Marca' sobre l'actualitat esportiva i política del país. Aquestes són les 10 frases més destacades:

  1. "Jo sempre dic que la política és un esport d'equip"
  2. "M'ofèn [que Guardiola digui que Espanya és un estat autoritari repressiu] perquè no és cert res del que diu al respecte"
  3. "No em sembla normal [que la selecció espanyola faci més de 50 anys que no juga un partit a Euskadi]. I tampoc juga des de fa temps a Catalunya. Hi ha una afició als dos llocs al bon futbol i 'la roja' en practica, així que espero que se solucioni"
  4. "Fent broma, a vegades dic que caldria posar un VAR a les tres sigles de la dreta per veure exactament quina és la que més extrema les seves posicions"
  5. "Aspiro a tenir bones relacions amb Rubiales i amb Tebas, sobretot perquè és el meu deure. I que no es polititzi l'esport que, al cap i a la fi, és cosa de tots perquè és un element que vertebra l'orgull nacional"
  6. "Crec que és evident que tenim un dèficit de finançament de l'esport, sobretot del minoritari"
  7. "La llei de l'esport té interessos creuats a Espanya i hem d'intentar garantir aquest necessari equilibri"
  8. Un nou Mundial a Espanya? "Les federacions hi estan treballant ara mateix, una idea que m'agradaria liderar a partir de la pròxima legislatura"
  9. "Que es defraudi Hisenda em sembla una cosa enormement censurable, es digui com es digui i ocupi l'estatus que ocupi el defraudador en qüestió"
  10. "Em sento un afortunat perquè les tres passions que he tingut a la vida, l'esport, la universitat i la política, inclòs el somni de liderar el país, s'han vist realitzades"