Futbol
Esports Futbol 31/07/2013

Guardiola, encantat de trobar-se Ronaldinho a la final del Mundial

El tècnic del Bayern raona que el crac brasiler va marxar del Barça pel seu rendiment, no perquè ell mateix el fes fora

Isaac Lluch
1 min

MunicPep Guardiola s’enfrontarà dijous al Manchester City de Touré Yaya i Txiki Begiristain, dos vells coneguts. Però aquest dimecres també s’ha recordat de Ronaldinho quan un periodista brasiler li ha preguntat per l’estrella de l’Atlético Mineiro. Aquest club ha guanyat la Libertadores i es podria enfrontar al desembre al Bayern en una hipotètica final del Mundial de Clubs al Marroc.

“És un jugador importantíssim. Va arribar a un Barça trist i amb la seva alegria, el seu somriure i el seu impressionant joc el va treure endavant. Aquests tipus de jugadors se’n van del Barça ells, no hi ha entrenador que decideixi que se’n vagi. Són ells que decideixen marxar amb les seves actuacions”, ha indicat Guardiola.

L’estiu de 2008, quan el tècnic de Santpedor va adquirir el càrrec del primer equip del Barça, Ronaldinho, Deco i Eto’o van passar de seguida a la llista de baixes i només el camerunès es va quedar una temporada més. “Tinc bona relació amb Ronaldinho quan ens veiem. Va ser feliç al Barça, va estar al Milan i ara al seu país. És un dels jugadors més importants del Brasil i estarem molt contents de jugar contra ell a Marrakesh”, ha conclòs el tècnic del Bayern.

stats