Lliga Alemanya
Esports Futbol 10/12/2010

El Hannover 96 derrota l'Stuttgart i se situa segon de la Bundesliga en el partit avançat (2-1)

Demà dissabte el Mainz i el Bayern Leverkusen li podrien prendre el segon lloc a un Hannover sorprenent

BarcelonaEl Hannover 96 és el segon classificat de la lliga alemanya, provisionalment, després de derrotar l'Stuttgart en un partit força disputat. En la primera part han dominat els locals, i han disposat de les millors ocasions, i en un rebuig des de la frontal, el davanter ivorià ha recollit un rebuig a la frontal per batre al porter Ulreich en el minut 34 i situar l'1-0 al marcador.

En la segona meitat l'Stuttgart ha reaccionat i han disposat de diverses oportunitats per empatar, però no ha sigut fins al minut 73 quan Nierdemier, de cap, ha igualat el partit. Però poc li ha durat l'alegria a l'Stuttgart ja que minuts més tard, un altre cop Ya Konan, ha tornat a posar en avantatge al conjunt local en una jugada dubtosa per un possible fora de joc, que finalment ha pujat al marcador.