Hèrcules
Esports Futbol 06/03/2011

L'Hèrcules rep l'Almeria en un duel entre dos rivals directes per evitar el descens

L'Hèrcules té les baixes de Peña, Drenthe i Nelson Valdez; a més de Sergio Rodríguez, que ha fitxat per l'Spartak de Moscou. En canvi, recupera Pulhac i Farinós

Redacció
1 min
Trezeguet celebra el gol amb l'afició

AlacantL'Hèrcules i l'Almeria s'enfronten al Rico Pérez d'Alacant (17.00) en un duel entre dos equips que han encadenat una ratxa negativa de resultats i que són rivals directes per evitar el descens.

Esteban Vigo, entrenador de l'Hèrcules, no pot comptar amb els lesionats Francisco Peña, Royston Drenthe i Nelson Haedo Valdez ni tampoc amb el defensa Sergio Rodríguez, que ha marxat a Rússia per fitxar per l'Spartak de Moscou. D'altra banda, s'han quedat fora de la convocatòria Rufete -que acaba de sortir d'una lesió- i Tiago Gomes.

En canvi, el tècnic dels alacantins recupera el lateral esquerra Cristian Pulhac i al migcampista Farinós, que no van poder jugar l'última jornada per sanció i lesió, respectivament. Dos jugadors que amb tota probabilitat seran a l'onze titular.

En atac, tot i que Esteban Vigo ha provat diferents alternatives els últims dies, es preveu que David Trezeguet sigui la referència en punta, acompanyat de Javier Portillo.

Pel que fa a l'Almeria, l'equip andalús ha arribat a Alacant amb una convocatòria de 19 jugadors, ja que Diego Alves té una contractura lumbar i és dubte fins a última hora. En cas de confirmar-se la baixa del porter, Esteban A. Suárez seria titular i Diego García, porter del filial, s'asseuria a la banqueta.

stats