PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 24/01/2011

L'Hèrcules vol canviar la cara a domicili

Els alacantins volen capgirar la dinàmica negativa lluny del Rico Pérez i per començar a fer-ho, volen guanyar a San Mamés, on ara per ara mai han guanyat

Redacció
2 min
Trezeguet celebra el gol amb l'afició

Bilbao / AlacantL'Hèrcules inicia la segona volta de la Lliga a Bilbao amb l'objectiu de canviar la seva cara a domicili i aconseguir la segona victòria de la temporada com a visitant. El conjunt alacantí no acaba de mostrar lluny d'Alacant una bona imatge, ja no només pels seus resultats, sinó perquè les sensacions que deixa l'equip dirigit per Esteban Vigo no són bones malgrat ser l'únic equip que ha guanyat al Camp Nou.

En el partit de la primera volta, al Rico Pérez, l'Athletic només va poder guanyar gràcies a un cop de cap de Fernando Llorente en una falta (0-1), si bé aquell Hèrcules encara no comptava amb tres de les seves principals peces: David Trezeguet, Nelson Haedo Valdez i Royston Drenthe. Precisament aquest últim tampoc podrà jugar a Bilbao perquè segueix arrossegant molèsties al genoll del cop que va patir contra una tanca publicitària davant l'Sporting.

Tampoc viatja a Bilbao el migcampista Javier Farinós, de qui s'apuntava que podria entrar per primer cop en una llista de convocats després d'una llarga lesió muscular que li ha impedit debutar aquesta temporada.

Per la seva banda, l'Athletic intentarà seguir avançant cap a la zona europea amb el suport de San Mamés, on ha guanyat set dels deu partits que ha disputat com a local. Joaquín Caparrós alinearà probablement un equip titular molt similar al que va presentar davant el Racing, amb la novetat de la tornada a l'eix de la defensa de San José, sancionat en l'última jornada, com a substitut del lesionat Ocio i per a formar parella amb el jugador del planter Borja Ekiza.

A l'atac tot sembla més resolt després del darrer entrenament previ al partit: tant Llorente, pràcticament reestablert d'un fort cop a les cervicals, com Toquero, que segons va desvetllar Caparrós pateix una fractura del septe nasal, contra el Racing tornaran a ser les dues referències ofensives de l'equip basc.

Les dues úniques incògnites són les de les dues bandes del centre del camp, llocs per als quals David López i Muniain, titulars diumenge passat, podrien ocupar en detriment de Susaeta i Gabilondo.

stats