Hèrcules
Esports Futbol 01/05/2011

L'Hèrcules perd al camp del Màlaga i queda a un pas de l'abisme del descens (3-1)

Els alacantins s'han pogut avançar a la primera jugada gràcies a Valdez, però el Màlaga ha reaccionat amb gols de Baptista (2) i Rondón

Baptista juga la pilota davant la mirada del jugador de l'Hèrcules Tiago

MàlagaL'Hèrcules ha fet un altre pas enrere en la seva lluita per la permanència després de perdre al camp del Màlaga per 1-3, en un partit on els alacantins havien aconseguit posar-se per davant al marcador en la primera jugada; però que els andalusos han pogut capgirar gràcies als gols de Baptista (2) i Rondón. El resultat deixa molt tocats els homes de Djukic, ja que queden a 5 punts de la salvació. En canvi, reforça un Màlaga que fa un pas de gegant per salvar la categoria.

Nelson Valdez aconseguia el primer gol del partit, en la primera jugada, rematant de cap una centrada des de la dreta. L'Hèrcules podia avançar-se al marcador als 2 minuts de joc; però en la jugada posterior, Baptista, també de cap, empatava al minut 4.

Després d'un inici elèctric el partit s'ha calmat. L'Hèrcules podia controlar el partit davant un Màlaga que tenia molts problemes per trenar jugades i arribar amb perill a la porteria alacantina.

El segon temps ha començat com s'ha acabat el primer, amb un Hèrcules ben situat que impedia que els atacs locals acabessin amb èxit. Però l'entrada de Camacho per Recio ha capgirat la situació. El Màlaga s'ha trobat més còmode i així ha forçat un penal, als vint minuts de la represa, que no ha pogut transformar Apoño. Però en aquella acció els visitants s'han quedat amb un home menys, i han intentat tancar-se per assegurar l'empat.

Però a falta de vint minuts, Rondón ha rematat de cap al fons de la porteria per avançar els locals. I els andalusos mataven el partit 2 minuts després, gràcies a un altre gol de cap de Baptista; que tancava el marcador i el partit.

Màlaga 3 – Hèrcules 1

MÀLAGA: Caballero; Gámez, Weligton, Demichelis, Eliseu; Fernández (Portillo, m.82), Apoño, Recio (Camacho, m.55), Duda (Maresca, m.77); Baptista i Rondón.

HÈRCULES: Calatayud; Cortés, Paz, Juanra, Peña; Kiko (Thomert, m.86), Aguilar, Fritzler, Sendoa (Rufete, m.71); Thiago Gomes i Valdez (Portillo, m.80).

GOLS: 0-1, M.3: Valdez. 1-1, M.4: Baptista. 2-1, M.73: Rondón. 3-1, m.75: Baptista.

ÀRBITRE: Undiano Mallenco (navarrès). Targetes grogues als locals Apoño (m.68) i Weligton (m. 70); i als visitants Abel Aguilar (m.24), Sendoa (m.50). Targeta vermella al visitant Fritzler, per doble amonestació (m.62 i m.65).

ESTADI: La Rosaleda, 29.000 espectadors.