Hèrcules
Esports Futbol 12/12/2010

L'Hèrcules aconsegueix remuntar el gol inicial del Màlaga i acaba golejant els de Pellegrini (4-1)

En tan sols 6 minuts, l'Hèrcules passa d'anar perdent a sentenciar el partit; gràcies a les dianes de Trezeguet, Drenthe (de penal) i Paz. Kiko ha anotat l'últim dels locals

AlacantEl partit ha començat amb un Màlaga molt insistent en atac, buscant la porteria de l'Hèrcules amb perill. Així ha arribat el primer gol, als 11 minuts, quan Seba Fernández ha aprofitat un refús del porter Calatayud per introduir la pilota a la porteria.

Amb el marcador a favor, els visitants se sentien còmodes al terreny de joc, i continuaven buscant la porteria alacantina per ampliar l'avantatge, principalment a pilota aturada. Els locals també han lluitat per aconseguir el gol, però sense sort.

Després del descans, l'Hèrcules ha estat qui s'ha fet amb el control del partit, arribant a l'àrea i buscant finalitzar les jugades d'atac. Tot i això, el gol de l'empat no ha arribat fins al minut 65, obra de Trezeguet. I, sense donar temps al Màlaga per reaccionar, els locals han sentenciat el partit amb dos gols més: Drenthe de penal; i Paz.

En tan sols 6 minuts, l'Hèrcules havia passat d'anar per darrera al marcador a deixar el partit totalment sentenciat. Per últim, Kiko, culminant una jugada personal, anotava el 4 a 1 definitiu.

4 Hèrcules – 1 Màlaga

HÈRCULES: Calatayud; Cortés, Abraham Paz, Pamarot, Peña, Abel Aguilar (Kiko, 60'), Tiago Gomes, Tote (Portillo, 82'), Valdez, Drenthe i Trezeguet (Cristian, 77').

MÀLAGA: Rubén; Jesús Gámez, Wellington, Kris (Iván González, 57'), Mtiliga, Sandro Silva, Recio (Quincy, 72'), Duda (Fernando, 53'), Seba Fernández, Eliseu i Rondón.

GOLS: 0-1 (11') Seba Fernández. 1-1 (65') Trezeguet. 2-1 (68') Drenthe, de penal. 3-1 (71') Abraham Paz. 4-1 (80') Kiko.

ÀRBITRE: Turienzo Álvarez (col·legi de Castella i Lleó). Targetes grogues als locals: Valdez, Tiago Gomes, Drenthe, Abraham Paz i Pamarot; i als visitants Mtiliga, Wellington, Sandro Silva i Duda.

ESTADI: Rico Pérez d'Alacant, uns 17.000 espectadors.