HÈRCULES
Esports Futbol 13/02/2011

L'Hèrcules remunta el partit amb el Saragossa en un final d'infart (2-1)

Farinós i Trezeguet li donen la volta al gol matiner de Braulio. Els tres punts fan que l'Hèrcules s'allunyi de la zona de descens a Segona Divisió

Redacció
2 min
Farinós ha estat titular per primer cop i ha marcat el primer gol de l'Hèrcules.

AlacantDos gols de Javier Farinós i de David Trezeguet en la recta final del partit han donat el triomf a l'Hèrcules contra el Saragossa i li permeten trencar una ratxa de quatre derrotes consecutives i allunyar-se de la zona de descens davant d'un rival directe (2-1). L'Hèrcules supera ara en dos punts el conjunt aragonès i li guanya en el goal-average perquè en el partit de la primera volta el resultat va ser d'empat a zero.

El partit s'ha desequilibrat aviat perquè només havien passat tres minuts de joc i el Saragossa ja havia obert el marcador amb un gol de cap de Braulio, que ha aprofitat les facilitats defensives d'un Hèrcules que ha reclamat la falta que ha precedit el gol per una presumpta mà del defensa Pulhac.

El gol ha estat una gerra d'aigua freda per un Hèrcules que avui no podia comptar per lesió amb dos dels seus referents ofensius: Nelson Valdez i Royston Drenthe. El Saragossa es sentia còmode i s'apropava a l'àrea local amb facilitat, tot i que amb rematades innocents. Els de Javier Aguirre amenaçaven amb marcar un segon gol que hagués estat definitiu per al quadre alacantí.

L'Hèrcules errava moltes ocasions i tenia molts problemes per treure la pilota des de la seva línia defensiva i fer-la arribar als seus jugadors d'atac, així que Tote, que ha actuat de mitja punta, ha començat a baixar al centre del camp per intentar ajudar en la generació de joc.

El quadre aragonès ha decidit refugiar-se en el seu camp per dificultar més la tasca de l'equip d'Esteban Vigo, que va tenir en una acrobàtica rematada de Trezeguet –que Leo Franco ha refusat sense dificultats– i en un parell de centrades que no han trobat rematador, les seves principals opcions per igualar el partit abans del descans.

Després del pas pels vestidors, l'Hèrcules ha semblat accelerar una mica més i això no es va traduir en oportunitats de gol. El Saragossa també ho intentava, però llavors va aparèixer Farinós. El valencià era titular per primera vegada en la temporada i ho ha celebrat amb un gran xut llunyà des de gairebé trenta metres que s'ha colat dins la porteria de Leo Franco.

El Saragossa ha semblat conformar-se amb l'empat i això li ha costat car perquè una passada de Farinós l'ha controlada amb el pit Trezeguet per aconseguir el 2-1 amb el temps a punt de complir-se.

Hèrcules: Calatayud; Cortés, Pamarot, Rodríguez, Pulhac, Farinós, Tiago Gomes (Abel Aguilar, m.76), Kiko (Portillo, m.60), Tote, Thomert (Cristian, m.70) i Trezeguet.

Saragossa: Leo Franco; Diogo, Contini, Jarosik, Obradovic, Lafita (Bertolo, m.55), Gabi, Ponzio, Boutahar (N'Daw, m.77), Ander i Braulio (Sinama, m.63).

Gols: 0-1, m.3: Braulio. 1-1, m.79: Farinós. 2-1, m.88: Trezeguet.

Àrbitre: Velasco Carballo (col·legi madrileny). Ha amonestat Cortés, per l'Hèrcules; i a Contini, Ander i Ponzio, pel Saragossa.

stats