Hèrcules
Esports Futbol 13/02/2011

Hèrcules-Saragossa: duel entre dos rivals directes per evitar el descens a Segona Divisió

L'Hèrcules ha deixat escapar bona part del coixí i ara tan sols té un punt d'avantatge respecte el descens. El Saragossa ha guanyat 13 dels últims 18 punts en joc

Redacció
1 min
Els jugadors de l'Hèrcules celebren el gol de Thomert, el tercer.

AlacantHèrcules i Saragossa afronten aquest diumenge un partit que, sense ser decisiu, pot marcar el futur dels dos equips de cara al que resta de temporada. I és que es tracta de dos conjunts immersos en la lluita per eludir el descens de categoria.

Els alacantins afronten el partit amb la necessitat de sumar 3 punts per tallar una mala ratxa de derrotes. I és que en les últimes jornades han perdut l'avantatge que tenien respecte el descens i ara estan a tan sols un punt de la zona de perill -tot i que els resultats s'expliquen pels partits contra Athletic Club, Barcelona o València-.

Per aquest partit, el tècnic Esteban Vigo no podrà compta amb el lateral esquerre Francisco Peña, ni amb el davanter paraguaià Nelson Haedo Valdez ni amb el migcampista holandès Royston Drenthe, tots ells lesionats. En canvi, sí que ha entrat a la convocatòria David Trezeguet, que s'ha pogut recuperar a temps dels problemes físics, a més de Pamarot i Farinós.

D'altra banda el Saragossa arriba al partit amb la moral ben alta després de sumar 13 dels últims 18 punts i abandonar la cua de la classificació, tot i que els problemes econòmics de l'entitat no paren de créixer.

Per aquest enfrontament el tècnic Javier Aguirre compta amb tots els jugadors excepte Laguadia, lesionat de llarga durada. Per això, si fa canvis a l'onze inicial, seria únicament per motius tàctics. Un d'ells és el lateral esquerre, que ocuparia el servi Obradovic en el lloc de Paredes. I en atac, Lafita i Sinama-Pongolle podrien substituir Boutahar i Braulio.

stats