FUTBOL
Esports Futbol 31/03/2015

Holanda guanya i deixa Espanya sense revenja (2-0)

De Vrij i Klaassen marquen dos gols en un quart d'hora i l'equip de Del Bosque només reacciona a la segona meitat

Klaassen ha fet el segon gol d'Holanda en l'amistós contra Espanya / EMMANUEL DUNAND / AFP

BarcelonaLa selecció espanyola s'ha quedat sense poder venjar-se d'Holanda. L'equip de Vicente del Bosque ha perdut aquest dimarts (2-0) en l'amistós disputat a Amsterdam. Dos gols en un quart d'hora, de Stefan de Vrij i Davy Klaassen han condicionat un partit on Espanya només ha reaccionat a la represa.

El partit s'afrontava com la revenja del Mundial, on Holanda va golejar Espanya en el primer partit de la fase de grups i va començar a aplanar el camí de l'eliminació espanyola. Però aquest cop, La Roja tampoc hi ha pogut fer res, sobretot perquè no ha fet una bona primera part.

L'equip ha sortit adormit, sense ritme ni sense joc de combinació, i Holanda n'ha tingut prou amb dues pilotes penjades a l'àrea per treure petroli. Primer, un cop de cap de Stefen de Vrij, i després una jugada embolicada que cap defensa ha sabut rebutjar i que ha acabar amb la rematada de Davy Klaassen des de l'àrea petita.

Espanya ha tingut alguna ocasió escadussera per retallar distàncies, però sempre en accions aïllades, com una pilota llarga per a Pedro, un xut de falta de Gerard Piqué o una rematada creuada de Vitolo.

A nivell blaugrana, Piqué i Pedro han estat els dos únics jugadors del Barça que han jugat d'inici. El central ha estat substituït al minut 68, mentre que el davanter canari ha deixat el terreny de joc al descans. A falta d'un quart d'hora, ha sortit a jugar Andrés Iniesta.