FUTBOL

L'Hospitalet demana que cap club pagui per ocupar la plaça del Reus

Per mèrits esportius la plaça els correspondria a ells, però no abonaran els 452.000 euros

L'Hospitalet, equip del Grup 5 de Tercera Divisió al qual per mèrits esportius correspondria la plaça que va deixar vacant el Reus en el Grup 3 de Segona Divisió B, ha anunciat aquest dilluns que no pagarà els 452.000 euros que demana la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) per a aquest lloc i ha instat la resta de clubs que tampoc paguin.

En roda de premsa, el president Santi Ballesté ha exigit que la RFEF abandoni "aquesta subhasta de mercat persa" i que doni la plaça "a qui ho mereixi per mèrits esportius".

La Federació Espanyola de Futbol obre un termini de tres dies per cobrir la plaça del Reus Deportiu

Ballesté ha explicat que ha enviat una carta a Luis Rubiales, president de la RFEF, per recordar-li que en el seu discurs pretenia donar suport als clubs modestos i per recordar-li també que va arribar a la presidència de l'organisme gràcies, entre d'altres, al vot de l'entitat barcelonina. A més, li demana "fidelitat" a l'ideari de la seva candidatura. "Els ascensos a divisions superiors es guanyen als terrenys de joc, enlloc més, i no poden convertir-se cada any en un mercadeig o una subhasta".