FUTBOL
Esports Futbol 03/07/2013

Isco: "No hi ha res més gran que estar al Madrid"

L'ex del Màlaga ha estat presentat com a nou jugador del Reial Madrid

Efe/ara
1 min
Florentino Pérez i Isco / JAVIER SORIANO / AFP

BarcelonaFlorentino Pérez, president del Reial Madrid, ha definit Isco com un jugador "diferent" i que "ja ha demostrat el seu talent" per jugar al club blanc. El màxim mandatari madridista ha lloat l'ex del Màlaga en l'acte de presentació del jove futbolista amb el Reial Madrid. Unes 7.000 persones s'han aplegat al Santiago Bernabéu per assistir a l'estrena d'Isco com a jugador blanc. "Estem davant d'un futbolista que amb els seus 21 anys ja ha conquistat molts aficionats espanyols amb el seu futbol creatiu i de qualitat. És jove i està preparat per a aquest repte", ha dit.

Florentino Pérez ha revelat que Isco "tenia altres ofertes" i ha destacat que Isco "es trobarà amb futbolistes únics i excel · lents companys". "Té qualitats imprescindibles per seduir un madridisme que vol més. Arriba a un equip on no acceptem la paraula impossible. Arriba a un club amb un nivell d'exigència màxima", ha comentat.

Isco, per la seva part, ha lloat l'aposta del Madrid. "Per a un jugador no hi ha res més gran que estar al Madrid. És el màxim. Espero gaudir molt aquí. Fer gaudir a tot el món i guanyar molts títols per al Reial Madrid", ha dit el jugador.

stats