FUTBOL
Esports Futbol 13/05/2011

Ibrahimovic, de blanc per venjar-se de Guardiola?

El davanter suec podria acabar al Reial Madrid en un intercanvi amb el Milan, que inclouria el retorn de Kaká al conjunt 'rossonero'

Redacció
1 min
Ibrahimovic celebra el títol de la Sèrie A aconseguit la setmana passada amb el Milan / EFE

BarcelonaEl davanter suec Zlatan Ibrahimovic podria ser la incorporació estrella del segon projecte de Florentino Pérez i José Mourinho al capdavant del Reial Madrid, d'acord amb la informació que aquest divendres publica Mundo Deportivo. L'operació inclouria el retorn de Kaká a les files del conjunt milanès i suposaria tornar a acarar Ibrahimovic amb Guardiola, enemics íntims que van acabar a mata-degolla quan el suec va abandonar la disciplina blaugrana. Ibrahimovic ja va estar a les ordres de Mourinho quan el portuguès dirigia l'altre equip de Milà, l'Inter.

Segons la informació de Mundo Deportivo, Ibrahimovic veuria el traspàs amb bons ulls, tant pel fet de tornar a ser pupil de Mourinho com pel fet de poder prendre's la revenja de l'enfrontament que va mantenir amb Guardiola, que va provocar la seva sortida del club blaugrana. El Milan no s'ha pronunciat encara però la idolatria que desperta el brasiler Kaká, que durant anys va ser el símbol dels rossoneri, podria fer més viable l'operació. De fet, el propietari del club milanès, Silvio Berlusconi, va dir sobre el brasiler que “és un home extraordinari i estem preparats per donar-li la benvinguda amb els braços oberts si vol tornar a Milà”. Els dubtes que Florentino Pérez tindria sobre el comportament d'Ibrahimovic serien el principal obstacle, de moment, per a l'operació.

stats