Esports Futbol 17/07/2012

Ibrahimovic, nou jugador del París Saint-Germain

Leonardo, el director esportiu del PSG, ha confirmat el traspàs del davanter suec. El club podria fer oficial el fitxatge aquest dimecres

Jordi Mestre
1 min
Zlatan Ibrahimovic, en roda de premsa

BarcelonaEl davanter suec Zlatan Ibrahimovic jugarà al París Saint-Germain la pròxima campanya. El club francès li ha ofert un contracte per a tres temporades a raó de 13 milions d'euros anuals, cosa que el converteix en el segon jugador més ben pagat del món després del camerunès Samuel Eto'o. Després d'algunes setmanes d'incertesa, el Milan finalment ha acceptat l'oferta del PSG, que pagarà 12 milions d'euros més bonus pel fitxatge del suec. Ibrahimovic ha viatjat aquest dimarts a la tarda a París i s'espera que demà passi les proves físiques abans de signar definitivament el nou contracte. El fitxatge es podria fer oficial en la roda de premsa que l'entitat francesa ha anunciat que farà demà.

Els 13 milions d'euros que ha pagat el PSG per Ibrahimovic s'uneixen als 189 milions desemborsats per Ajax, Juventus, Inter, Barça i Milan en els cinc traspassos que havia protagonitzat Ibrahimovic fins ara, i es reafirma la seva condició de jugador pel qual s'ha pagat més en concepte de traspàs de tots els temps.

A París, Zlatan es retrobarà amb els defenses brasilers Thiago Silva i Maxwell Scherrer, amb qui havia coincidit al Milan i al FC Barcelona, respectivament. La premsa francesa ha apuntat que el pròxim objectiu del PSG podria ser el madridista Kaká.

stats