FUTBOL
Esports Futbol 15/11/2011

Iker Casillas: "Amb Mourinho tinc enganxades cada dia"

El porter diu en una entrevista a la cadena Cope que la trucada que va fer a Xavi per disculpar-se pels incidents de la Supercopa d'Espanya no li va passar factura

Ara
1 min
Iker Casillas, durant un entrenament amb la selecció espanyola. JUAN CARLOS ULATE / REUTERS

BarcelonaIker Casillas ha passat aquest dilluns a la nit pels micròfons de la cadena Cope, on ha repassat l'actualitat i la relació que té amb els jugadors del Barça i amb el seu entrenador, José Mourinho.

"D'enganxades amb Mourinho, en tinc cada dia", ha dit Casillas, que ha reconegut que la trucada que va fer a Xavi per resoldre els problemes que van tenir després del partit de la Supercopa d'Espanya "no va passar factura" en la seva relació amb el tècnic portuguès. Per Casillas, és normal discutir amb l'entrenador. "Estem tot el dia parlant de futbol, li dic unes coses, ell me'n diu unes altres, i al final, qui mana, és ell. Hi ha moltes bromes, també, però quan cal estar seriosos, ho estem", ha explicat el porter.

Respecte a les relacions amb els internacionals blaugranes, Casillas ha dit que hi ha bon ambient, però que després del que va passar al partit de tornada de la Supercopa d'Espanya aquest estiu, calia posar punt final als problemes. "Aquest any va arribar un moment en què allò va ser una mica de bojos. Cada dia es parlava del Barça-Madrid, i encara que tractes d'evadir-te, hi havia tensió. Jo conec fa molts anys Puyol i Xavi, i amb una mirada hi ha coses que queden aclarides. Crec que després de la Supercopa que vam jugar havia de posar un punt final, i pensar més enllà. És clar que hi ha enfrontaments, perquè cada un mira pel seu interès", ha conclòs Iker Casillas.

stats