Eurocopa 2012
Esports Futbol 01/06/2012

La ressonància de Cesc mostra resultats "molt satisfactoris"

El migcampista no jugarà el partit amistós contra la Xina, però la seva participació a l'Eurocopa no perilla

Efe
1 min
Cesc Fàbregas

Las RozasCesc Fàbregas, migcampista internacional del Barça, s'ha incorporat a la concentració de la selecció espanyola a la Ciudad del Futbol i directament se n'ha anat amb el doctor Óscar Celada per fer-se una ressonància magnètica a la clínica Cemtro i poder valorar l'evolució de la lesió. La prova ha mostrat resultats "molt satisfactoris", tot i que el migcampista no jugarà el partit amistós contra la Xina.

Cesc s'ha incorporat a la concentració prèvia a l'Eurocopa 2012 amb una elongació muscular al bíceps femoral de la cama dreta. La comunicació entre els metges del Barça i la selecció espanyola ha estat contínua des que el jugador va acabar lesionat en la final de Copa del Rei.

Aquest divendres, dia en què s'incorporen a la selecció espanyola els internacionals del FC Barcelona i de l'Athletic Club de Bilbao, Cesc ha arribat al costat dels seus companys de club a les 11.15 hores del matí, ha deixat les seves pertinences a l'hotel de concentració i directament se n'ha anat amb el doctor Celada a fer-se unes proves mèdiques.

stats