LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 16/03/2011

L'Inter aixeca una eliminatòria que semblava sentenciada i enfonsa el Bayern (2-3)

L'Inter de Milà va mantenir viu el somni de retenir el títol de la Lliga de Campions al derrota el Bayern a domicili (2-3) aprofitant-se de la ineficàcia defensiva de l'equip alemany.

Redacció
3 min
El macedoni Goran Pandev, celebrant el gol que classificava l'Inter

BarcelonaEl partit amb prou feines havia començat quan l'Inter va obrir el marcador per mitjà de Samuel Eto'o que probablement va fer pensar a molts que seria una nit de malson per al Bayern. Va ser una d'aquestes jugades en les quals, des de la perspectiva alemanya, el que pot sortir malament surt malament. Eto'o estava en fora de joc, però l'àrbitre i els assistents no el van veure. La passada de Pandev va sorprendre mal parats als centrals del Bayern-Breno i Daniel Van Buyten-, molt lluny del camerunès, que va tenir tota la llibertat per arribar fins a l'àrea i superar el meta Thomas Kraft.

L'avantatge de l'anada havia desaparegut i van començar a veure's moltes coses que recordaven el pitjor Bayern d'aquesta temporada. Possessió de pilota estèril, imprecisió en el lliurament i inseguretat defensiva que feia pensar que, amb els seus atacs esporàdics, l'Inter podia estar més a prop del segon que el Bayern de l'empat. No obstant això, la primera vegada que va aparèixer Arjen Robben el Bayern es va trobar amb l'empat i va tenir una espècie de resurrecció. Robben va disparar des de fora de l'àrea, Juli Cèsar 'cantar' i va deixar que la pilota rebotés contra el seu cos perquè Mario Gómez recollís el rebot i, d'esquena a la porteria, marqués d'esquena a la porteria.

El gol va transformar el Bayern, que va semblar d'un moment a un altre despullar-se de les pors que poden generar els entrebancs que ha patit en aquest temporada. Robben i, sobretot, el francès Franck Ribery es endollar i van començar a fer patir a la defensa de l'Inter. Thomas Müller va fer el segon en el minut 31, aprofitant un intent fallit de Thiago Motta per tallar la passada de Robben. Després, el Bayern va tenir ocasions clares per augmentar en el 35, quan Juli Cèsar va salvar amb una gran parada, en el 40, l'últim rematada va ser de Müller que va pegar en un pal, i Robben en el 43.

Ja en el segon temps, en el 62, Juli Cèsar va reaccionar amb una gran aturada davant una volea de Müller dins l'àrea, després de rebre un centre de Ribery que estava fent patir Maicon. No obstant això, amb menys desgast, va ser l'Inter el que va aconseguir l'empat pràcticament en la seva primera arribada clara de la segona part. Va ser un xut des de fora de l'àrea de Wesley Sneijder, amb tota la defensa del Bayern parada al seu lloc, però sense reaccionar oportunament.

El Bayern hagués pogut rematar l'Inter en la bona fase que va tenir, però no ho havia fet i de sobte l'eliminatòria estava una altra vegada oberta. L'equip alemany, que havia començat a divertir-se, va haver de començar a patir i el partit va entrar en una fase d'alta tensió. Pandev va tenir una bona ocasió poc després de l'empat i Sneijder, una altra, en el minut 74.

L'Inter buscava el gol que li faltava i el Bayern mirava el rellotge, tractant de mantenir la pilota el més lluny de la seva porteria. Al final, un cop de pilota llarg va arribar a Eto'o dins l'àrea, que es va desprendre sense problemes de Breno per fer el pas a Pandev, que va batre a Kraft d'un gran xut: l'eficàcia de l'Inter s'havia imposat al desplegament inútil del Bayern .

Bayern 2-3 Inter

Bayern: Kraft, Lahm, Van Buyten (Badstuber, 70), Breno (Kroos, 89), Pranjic; Schweinsteiger, Luiz Gustavo; Ribery, Gómez, Robben (Altintop, 68), i Gómez.

Inter: Julio César; Maicon, Lucio, Rannochia, Chivu, Thiago Motta, Cambiasso, Stankovic (Coutinho, 51); Sneijder, Eto'oi Pandev (Kharj, 89).

Gols: 0-1, m.4: Eto'o. 1-1, m.21: Mario Gómez. 2-1, m.31: Müller. 2-2, m.63, Sneijder. 2-3, m.88: Pandev.

Àrbitre: Pedro Croenza (PER) va amonestar Luiz Gustavo, Breno, Lucio, Kharj.

Incidències: Partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions disputat a la Allianz Arena davant 66.000 espectadors

stats