SERIE A
Esports Futbol 06/12/2010

El Nàpols derrota el Palerm amb un gol al darrer segon i és tercer a la lliga italiana

Un gol de Christian Maggio als 94 minuts de partit ha donat el triomf al Nàpols sobre el Palerm en el partit que tancava la 15a jornada de la Serie A.

Redacció
1 min
Christian Maggio (Nàpols)

BarcelonaEl duel entre els dos equips més potents del sud d'Itàlia va consolidar les aspiracions dels napolitans, molt superiors al Palerm de Delio Rossi. Els sicilians, cinquens en la classificació, podien pispar la quarta posició al Nàpols si aconseguia sumar els tres punts, però l'equip visitant es va limitar a defensar-se dels atacs d'un Nàpols molt ambiciós liderat per Lavezzi, Hamsik i Cavani.

El partit era un duel entre jugadors sud-americans de nivell, com l'uruguaià Cavani (Nàpols) i l'argentí Pastore (Palerm), però cap dels dos va tenir el dia.

El porter sard del Palerm Sirigu es va fer un fart d'evitar els gols dels jugadors locals, però finalment no va poder fer res quan en el darrer segon una errada defensiva va ser aprofitada per Maggio per fer el gol del triomf. Ara, el Nàpols queda tercer amb els mateixos punts que la Juventus, 27. El líder és el Milan, amb 33, per davant del Lazio (30). El Palerm queda cinquè amb els mateixos punts que l'Inter de Milà, el Sampdoria i el Roma.

stats