Publicitat
Publicitat

FUTBOL

El davanter uruguaià Iván Alonso anuncia la seva retirada per problemes cardíacs

Al jugador, ex de l'Espanyol, li han detectat aquests problemes durant una prova d'esforç que els metges del Toluca, el seu club, li han fet durant la pretemporada

El jugador uruguaià Iván Alonso, exdavanter de l'Espanyol, ha anunciat que deixa el futbol pels problemes cardíacs que li han detectat recentment.

A l'uruguaià, de 33 anys, li han detectat aquests problemes cardíacs durant una prova d'esforç que els metges del Toluca li han fet durant la pretemporada. Els cardiòlegs li han fet un cateterisme per solucionar-los i li han recomanat que no jugui a futbol a ciutats de molta altitud. La ciutat del seu actual club, el Toluca mexicà, es troba més de 2.600 metres d'altitud.

Iván Alonso ha explicat que la seva família li ha demanat que reflexioni i que pensi en la seva salut. "He decidit no continuar. És una decisió personal i familiar. La meva dona em demana que deixi el futbol. A mi se'm va morir un company als meus braços, Dani Jarque, a causa de problemes cardíacs", ha recordat visiblement emocionat l'exjugador blanc-i-blau.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT