PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 23/03/2011

Jaime Lissavetzky, disposat a parlar amb tots els implicats per frenar la vaga

Diu que el principal perjudicat de tot plegat seran els aficionats al futbol i els futbolistes i que s'ha d'aturar

Redacció
1 min
El secretari d'Estat per l'esport, Jaime Lissavetzky.

BarcelonaHem estat asseguts amb la Lliga i hem tingut en compte moltes coses. Els principals perjudicats són els ciutadans i els futbolistes, ja que s'allargarà la competició al voltant de 20 dies. Espero que imperi el sentit comú, i mantenim la nostra disposició a parlar en defensa dels interessos dels ciutadans”, ha dit.

Lissavetzky, que ha fet aquestes declaracions en un acte preelectoral a Madrid, ha recordat que “fa un any es va votar la llei audiovisual i cap grup va presentar esmenes per suprimir els partits en obert”, en resposta a la petició d'aquests d'acabar amb l'obligació de televisar un partit per jornada en obert.

“No és una vaga, és un tancament empresarial per part dels clubs. Passen per una situació complicada, han de 694 milions d'Hisenda, i encara falta per saber les dades de la Seguretat Social. La situació no és bona, i aquest és un aspecte a tenir en compte”, ha afegit.

El secretari d'Estat ha repassat les iniciatives més recents de l'Administració que han beneficiat els clubs de futbol, com la legislació sobre el frau esportiu i la disposició a la llei audiovisual “per mantenir els contractes (de televisió) en vigència per a quatre anys” i la modificació del decret de travesses.

“Hem fet tot el que estava a les nostres mans i ara això sorgeix com una petició extemporània, quan no ha passat ni un any de l'aprovació de la llei audiovisual. No es pot plantejar per la força un canvi en la situació”, ha afegit.

stats