Drets audiovisual
Esports Futbol 13/09/2011

Jaume Roures: "No descartem que Barça i Madrid juguin diumenge a les 12 del migdia"

El màxim responsable de Mediapro assegura a COM Ràdio que les ràdios "acabaran pagant per entrar als estadis", i que radiar els partits per televisió "també és il·legal"

Redacció
1 min
Jaume Roures, màxim responsable de l'empresa que controla els drets del futbol.

BarcelonaJaume Roures, president de Mediapro, és a l'ull de l'huracà per diferents polèmiques. Una d'elles, la de la dispersió dels horaris, Roures ha assegurat que no descarta que "el Barça i el Madrid juguin algun cop a les 12 del migdia; si algun dia creiem que, junt amb les clubs, no seria dolent, potser fem la prova". El president de Mediapro també ha explicat que: "Nosaltres fem això perquè creiem que és bo pel futbol i els espectadors, i si al final es demostra que no és així, ja ho canviarem, però creiem de moment que és un encert", ha dit al programa Mas Esports de COM Ràdio.

Jaume Roures recorda que Mediapro ha canviat el model del futbol espanyol en els darrers anys i trobo lògic que han de fer coses per recuperar la inversió. "Quan em diuen 'això ho fan per diners', coi esclar!", explica Roures.

Pel que fa a la polèmica de les ràdios i la prohibició d'entrar als estadis si no paguen un cànon, Roures ha comentat que "les ràdios acabaran pagant per entrar als estadis", i ha assegurat que fer la retransmissió per la televisió des dels estudis "també és il·legal".

stats