Publicitat
Publicitat

FUTBOL

Javier Tebas: "Els clubs que no col·laborin contra les penyes ultres podran perdre punts o baixar de categoria"

El president de la LFP ha parlat aquest matí de dijous sobre les noves mesures en contra de la violència als estadis en una entrevista al programa 'La Mañana' de la Cadena Cope

Javier Tebas, president de la LFP, ha estat molt contundent afirmant que els clubs que no col·laborin en contra de les penyes ultres s'exposen a sancions econòmiques i, fins i tot, a poder "perdre punts o baixar de categoria", en declaracions al programa ' La Mañana' d'aquest dijous a la Cadena Cope.

Tebas ha avançat algunes de les mesures que la Lliga vol prendre per aturar la violència als estadis, assegurant que promet tolerància zero contra els violents. "Estem preparant un seguit de mesures que van des de la inversió en recursos humans, fins a voler acabar amb la violència verbal, que és l'avantsala de la violència física i que pensem que se'ns ha escapat", ha comentat el president de la LFP. " Hi ha molta violència verbal en els estadis i això cal eradicar-ho. Es tancaran grades o parts del camp on es produeixin crits, insults o intolerància de qualsevol tipus contra jugadors o aficionats de l'equip contrari", ha afegit.

El president de la LFP també ha comentat l'objectiu que centrarà la reunió d'aquests dijous dels tres organismes del futbol espanyol, –el Consell Superior d'Esports, la Lliga de Futbol Professional i la Reial Federació Espanyola de Futbol–, que no és un altre que "consolidar l'estratègia per a l'eliminació dels ultres dels estadis de futbol espanyols". " Al futbol es pot anar tranquil, però si no actuem i controlem aquest fenomen, que cada vegada va a més, podem tenir un seriós problema a Espanya com tenen en altres països", ha conclòs Tebas.

Sobre la destitució del president del Deportivo de la Corunya, Augusto César Lendoiro, Tebas ha dit que si tenia alguna proximitat o coneixia a algun familiar de "Jimmy", hauria d'haver anat a casa seva de forma particular, però no "assistir a un acte públic on hi havia un cert enaltiment de la violència en l'entorn del futbol". "Això no ho podem consentir", ha sentenciat.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT