Vila-real
Esports Futbol 12/07/2011

Joan Capdevila: "Vull marxar del Vila-real"

El futbolista havia renovat aquest gener, però a la recta final de la temporada passada va perdre la titularitat i ara vol anar a un equip on tingui més minuts

Redacció
1 min
Joan Capdevila

BarcelonaJoan Capdevila, lateral del Vila-rael, ha assegurat que la seva intenció és la d'abandonar el club castellonenc, ja que considera que continuar allà "no seria bo per cap de les dues parts".

Capdevila, que al gener va renovar per dues temporades -fins el 30 de juny del 2013-, ha realitzat aquestes declaracions a l'emissora de la seva localitat natal, Ràdio Tàrrega, on ha insistit en la seva intenció d'abandonar el Vila-real.

"Me n'he d'anar a entrenar el dijous i mai no se sap què pot passar però ho tinc molt clar. La meva intenció és anar-me'n", ha dit el jugador català, que també ha reconegut que el seu representat escolta ofertes. "Estudiaré totes les meves possibilitats i espero que pugui arribar-ne una que em permeti marxar", ha destacat.

Davant la possibilitat que finalment s'hagués de quedar al Vila-real, el lateral lleidatà ha comentat que "per ara tinc contracte allà, però com ja he dit, no crec que fos bo per cap de les dues parts".

Capdevila va perdre la titularitat a la recta final de la temporada passada, on va acabar sent suplent a gairebé tots els partits; una situació que va posar en perill la seva continuïtat a la selecció espanyola.

stats