BARÇA
Esports Futbol 25/05/2011

Joan Collet: "Espero que acabin els fitxatges de jugadors del planter entre Barça i Espanyol"

Collet no entén que el Barça es mostrés molest quan l'Arsenal li va fitxar Jon Toral i que després actuï de la mateixa manera amb els jugadors de l'Espanyol

Redacció
1 min
Xavier Salvatella i Joan Collet.

BarcelonaEl RCD Espanyol ha expressat aquest matí, a través del seu conseller delegat Joan Collet, el seu malestar i inquietud pels sis futbolistes del futbol base, tres cadets, dos prebenjamins i un benjamí, que el FC Barcelona tindria emparaulats, segons van informar aquest dimarts RAC1 i RKB.

"Primer, hem de confirmar que sigui així, però estem molt estranyats perquè pensàvem que aquest tema canviaria amb l'arribada de la nova directiva del Barcelona. És un tema que han de parlar els presidents i seria bo per a tothom que acabin els fitxatges de planter entre el Barça i Espanyol", ha assegurat Collet.

El conseller delegat ha recordat l'actitud del club blaugrana quan l'Arsenal va fitxar a Jon Toral, cadet culer de 16 anys: "Llavors semblava que s'acabava el món, que era un robatori. Fins i tot Rosell es va queixar en el dinar de directives de Champions. Espero que tots els que van denunciar aleshores la situació ho facin ara", ha comentat.

El mandatari blanc-i-blau ha recordat que en els últims anys el Barça ha fitxat "30 o 40" jugadors del planter de l'Espanyol. A més, ha apuntat que l'Espanyol pot replantejar eliminar les categories més joves del futbol formatiu: "Potser hem d'estudiar si val la pena seguir amb això ja que ve un altre després i s'aprofita de la teva feina", ha assegurat.

Ramón Planes, director esportiu blan-i-blau, ha apuntat que els responsables de l'entitat periquita ja havien detectat el "seguiment" a diversos futbolistes del planter. D'altra banda, s'ha mostrat reticent a pensar, segons assenyalen alguns mitjans, que alguns d'aquests jugadors s'hagin ofert al Barcelona.

stats