COPA DEL REI
Esports Futbol 21/12/2010

Caparrós: “Ara sí que l'eliminatòria amb el Barça està al 50 per cent”

El tècnic de l'Athletic destaca la capacitat defensiva dels seus jugadors que, després de diversos partits encaixant, ha aconseguit deixar la porteria a zero

Nuria García
1 min
Caparrós pica l'ullet a Guardiola durant l'anada dels vuitens de la Copa del Rei

BarcelonaL'Athletic ha aconseguit aquest vespre millorar en defensa i deixar la porteria de Gorka Iraizoz a zero. El tècnic, Joaquín Caparrós, ho ha valorat molt positivament. "Sortim reforçats perquè feia dies que ens marcaven gols i avui hem aconseguit deixar la porteria a zero", ha dit Caparrós, que ha assegurat que "ara sí" que l'eliminatòria "està al 50 per cent". A més, l'entrenador de l'Athletic ha afegit: "L'equip ha anat trobant-se bé defensivament. Gorka ha tingut una gran personalitat i ha donat confiança a totes les línies".

"Veníem a fer un bon partit. Havíem de tenir la màxima atenció durant els 90 minuts i ho hem aconseguit. Cal recordar que estem davant el millor equip, amb unes dades impressionants", ha recordat Caparrós. El tècnic, que ha destacat que amb la tasca defensiva el conjunt basc ha obligat Pep "a treure tot l'arsenal" –al·ludint a l'entrada de Messi i Villa–, ha assegurat que cal estar "molt contents pel treball de tot l'equip".

Sobre el partit de tornada, que es disputarà, si no hi ha canvis, el 5 de gener a San Mamés, Caparrós ha comentat: "Estic segur que hi haurà un bon ambient a San Mamés. La Copa és la nostra competició i espero que la gent vingui sent conscient que el Barça és el Barça i que serà difícil. Ja veieu els números que té el Barça fora de casa". Finalment, el tècnic de l'Athletic ha conclòs: "Hem intentat arribar amb il·lusió al partit a casa i ho hem aconseguit".

stats