Lliga de Campions
Esports Futbol 05/04/2011

Cristiano Ronaldo sentencia l'eliminatòria (4-0, segona part en joc)

Adebayor ha aconseguit dos gols –els dos de cap– i Di María ha fet el tercer al Bernabéu, on el Reial Madrid guanya 3-0 el Tottenham en l'anada dels quarts de final

Adebayor celebra el gol davant el Tottenham / AFP

MadridJosé Mourinho no ha reservat ningú i el Reial Madrid juga contra el Tottenham amb l'equip de gala. Els blancs tornen a jugar uns quarts de final de la Lliga de Campions, busquen segellar el seu passi a les semifinals, on es trobarien amb el Barça en cas que els blaugranes superin l'eliminatòria amb el Xakhtar.

Els de Mourinho han trigat poc en avançar-se i, al minut 4, Adebayor ha anotat per als locals rematant al fons de la xarxa, de cap, un córner. A més, al minut 15 el Tottenham s'ha quedat amb deu jugadors per l'expulsió de Peter Crouch. El partit ha arribat al descans amb 1-0 per al conjunt que entrena José Mourinho.

I en la segona meitat, els blancs han tornat a marcar. Novament ha estat Adebayor qui ha superat el porter dels anglesos de cap (57'). I al 71', Ángel di María ha aconseguit superar Gomes amb un gol per l'escaire, fent el tercer dels blancs.

A les acaballes, Cristiano Ronaldo ha fet el quart gol dels de Mourinho, que apropa els blancs a les semifinals de la Lliga de Campions.

Reial Madrid: Casillas, Marcelo, Ramos, Pepe, Carvalho, Xabi Alonso, Di María, Khedira, Özil i Cristiano Ronaldo.