COPA DEL REI
Esports Futbol 12/01/2011

José Mourinho: "Si arribo a llençar jo l'ampolla, no torno a entrenar"

El tècnic s'ha referit a l'incident que va tenir amb Cani: "Me n'alegro que li hagin tret la vermella. Si arriba a ser un jugador meu, segur que el sancionen tres mesos"

Redacció
2 min
Mourinho dóna instruccions als seus jugadors

MadridJosé Mourinho ha parlat sobre l'incident que diumenge passat, en el partit de Lliga contra el Vila-real, va tenir amb Cani, després que l'entrenador hagués anat a celebrar un gol al davant de la banqueta visitant. "Me n'alegro que li hagin tret la targeta vermella a Cani, no tinc cap problema amb el fet que no l'hagin sancionat. Però si arriba a ser un jugador meu, potser li cauen tres mesos. I, si ho faig jo, no torno a entrenar", ha dit Mourinho, que ha afegit: "No ha passat res, no ha estat una agressió. Ha estat un gest d'un més dels que pensa que tot el que faig jo té una connotació negativa".

Preguntat sobre com és l'autèntic Mourinho, el tècnic ha estat contundent: "Calent o fred, sempre intento ser honest. M'heu vist molts cops dir que l'àrbitre ha estat fantàstic, o que he perdut però l'àrbitre no ha influït, o que ha influït. M'heu vist celebrar gols o no moure'm quan els marca el meu equip. Intento ser sempre honest", ha repetit.

Sobre el partit de dijous amb l'Atlètic, Mourinho ha afirmat que la derrota per 4-1 contra l'Hèrcules "és el pitjor que els podia passar" als blancs, ja que l'Atlètic té "una ferida profunda". "Vindran a per totes, serà més complicat que si arriben en condicions normals. El segon partit és a casa seva, amb una afició que ajuda molt i que és antimadridista", ha recordat l'entrenador.

Respecte a l'operació d'Higuaín i la possible incorporació d'un davanter, el tècnic ha dit que no vol perdre "ni un minut més" parlant del tema."No existeix una plantilla perfecta per a ningú. Potser hi ha molts equips que tenen molts davanters però no tenen centrals. Nosaltres en tenim cinc. Ens toca tenir dificultats amb els davanters, però és el que tenim".

stats