REIAL MADRID
Esports Futbol 22/01/2011

Mourinho: "Esperem més de Benzema"

El tècnic defensa les bones intencions de Kaká i diu que cal que Benzema doni a l'equip una miqueta més. També segueix demanant per enèsima vegada un davanter

Redacció
2 min
Mourinho dóna instruccions als seus jugadors

MadridEl tècnic del Reial Madrid José Mourinho ha defensat la bona intenció del brasiler Kaká quan divendres va demanar més al seu company Karim Benzema, i ha coincidit amb el seu missatge en assegurar que "té menys gols a la Lliga que Sergio Ramos i Carvalho" i té "potencial per donar més".

"Qui coneix Kaká sap que les seves paraules són sempre ben intencionades. Si hi ha alguna cosa que no té és un feeling dolent. És massa pur", ha assegurat Mourinho, fent una lectura positiva de les paraules del brasiler que va dir que a Benzema li falta continuïtat.

Mourinho ha demostrat que pensa el mateix del seu únic davanter centre a qui, mentre demana un reforç en el mercat d'hivern, ha deixat durant els dos últims partits a la banqueta –contra l'Almeria i l'Atlètic de Madrid– i ara ja li demana més obertament.

"El que ha dit Kaká ho pensem tots i Karim ha de donar una miqueta més. És un noi fantàstic de qui es deia que no comunicava, que era tancat i només parlava francès. És una mentida que s'ha transformat d'una manera molt positiva. Per la seva qualitat, en volem i n'esperem més d'ell, ha manifestat.

"És titular des que Higuaín no va jugar a Barcelona. S'ha esforçat treballant molt més per a l'equip, assistint bé, però després té menys gols a la Lliga que Sergio Ramos i Carvalho. És normal que vulguem més perquè té potencial. Si fos un jugador dolent, no estaríem demanant més ambició i instint de matador de l'àrea", ha conclòs.

Sobre el reforç que demana en el mercat d'hivern, Mourinho ha demanat un davanter per enèsima vegada. "No m'agrada el mercat d'hivern, però per diferents circumstàncies a vegades has d'aprofitar-lo. A l'Inter, l'hivern passat, va arribar Pandev, que va permetre jugar un sistema que després ens va dur a guanyar la Champions. El Madrid perd per molts mesos un davanter centre, per això té espai de mercat", ha manifestat.

"Hi ha dos tipus d'entrenadors. Els que en el mercat d'hivern obliden el que el club ha fet a l'estiu i que demanen 40 milions per comprar un jugador. I altres que estan agraïts, que entenen el que s'ha gastat el club per millorar la plantilla i que demanen jugadors cedits a cost zero o per un milió. Jo, amb tots els meus defectes, sóc agraït", ha dit Mourinho, que ha recalcat que ell "només va demanar un davanter centre", el que el club volgués.

stats