REIAL MADRID
Esports Futbol 26/01/2011

Mourinho considera que al Reial Madrid li falta "empatia funcional"

En una entrevista publicada al diari digital portuguès O Jogo, el tècnic del Madrid reconeix que no seria "arribar i començar a guanyar títols a la primera de canvi"

Redacció
2 min
José Mourinho.

LisboaL'entrenador del Reial Madrid, el portuguès José Mourinho, refusa l'etiqueta de provocador i considera que en el seu club falta "empatia funcional" en una entrevista publicada en l'edició digital de O Jogo.

"Hi ha dèficit en l'empatia funcional. Per a mi, en un club han de treballar tots amb el mateix objectiu", comenta Mourinho, que aborda en profunditat la situació institucional del Reial Madrid i els obstacles que s'ha trobat. "Sempre he guanyat totes les meves batalles, entre cometes, amb tot el respecte i estima, contra l'enemic de fora, això és, superant les dificultats dels adversaris. Ja no sé si aconseguiré guanyar les batalles de l'empatia interna. Veurem", assenyala.

Sobre la possible existència d'una "guerra silenciosa" amb el director general del club, Jorge Valdano, el tècnic portuguès confirma que això no existeix i que les seves guerres són sempre "obertes i declarades". També ha negat ser un provocador. "És el món el que és hipòcrita [...]. Em dóna pena veure que hi ha persones que no tenen la capacitat de ser honestes, que prefereixen no veure les coses i opten per amagar-se darrera del que és políticament correcta. No m'agrada veure que hi ha gent a qui li paguen com a prínceps per treballar per als clubs i que acaben per col·locar els seus interessos i la seva pròpia imatge per davant dels del club".

El tècnic ha reconegut que no serà fàcil que el seu equip superi el Barça com a primera potència del futbol estatal, tot i que ha manifestat que les dificultats "el motiven". "Estem competint contra un producte acabat com el Barça. Porten molts anys treballant amb la mateixa filosofia, la mateixa idea de joc i amb futbolistes vinguts del planter. Estava clar que no seria venir i guanyar campionats a la primera de canvi, però les dificultats em motiven", ha dit Mourinho.

stats