FUTBOL
Esports Futbol 23/09/2011

José Mourinho: "El futbol no és el més important en la meva vida"

El tècnic del Reial Madrid, protagonista d'una campanya publicitària, desvela la seva faceta més personal: "La meva vida és família i futbol", diu el portuguès

Ara
1 min

BarcelonaL'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, és el protagonista d'una nova campanya publicitària d'una popular empresa de màquines d'afaitar. Mentre gravava l'anunci, Mourinho va fer unes declaracions en què explica com és: "Sóc molt exigent amb mi mateix. Sempre em poso reptes difícils. Sempre estic competint amb mi", diu el tècnic.

Però també dóna a conèixer la seva vessant més personal. "M'obro molt amb la meva gent. Les persones que em coneixen, em coneixen profundament, i tots els meus sentiments, les meves emocions i els meus reptes. També saben que, de la mateixa manera que m'exigeixo a mi mateix, també els puc exigir molt a ells". A més, el portuguès confessa que, per ell, "la família és el primer, el futbol, segon. El futbol no és el més important en la meva vida. Per mi, família, futbol i després, res més; la meva vida és família i futbol".

stats