Lliga holandesa
Esports Futbol 09/02/2012

La directiva de l'Ajax presenta la seva dimissió

La junta del club holandès, de la qual forma part Johan Cruyff, anuncia la seva decisió després de llargs mesos de lluites internes entre els seus membres

Efe
1 min

La HayaLa directiva de l'Ajax, de la qual forma part Johan Cruyff, ha anunciat aquest dijous la seva dimissió al complet, després de llargs mesos de lluites internes entre l'actual seleccionador de Catalunya i els altres quatre membres de la junta.

"La directiva de l'Ajax anuncia la seva dimissió, la qual tindrà efecte al més aviat possible, quan es trobin successors que tinguin el suport necessari", ha informat el club en un comunicat.

El club anul·la així la junta extraordinària d'accionistes prevista per a aquest divendres i en la qual s'esperava que els membres votessin la dimissió dels directius.

La dimissió es produirà "en fases" i en relació amb "responsabilitats contractuals i interessos financers" del club, afegeix la nota.

La decisió succeeix la sentència judicial de dimarts en què s'anul·lava el nomenament com a director esportiu de Louis van Gaal.

stats