Serie A
Esports Futbol 16/09/2012

Juve, Nàpols i Lazio no fallen i segueixen liderant la Serie A després de tres jornades

Tots tres equips han resolt per 3-1 els seus partits: la 'Vecchia Signora' a Gènova, els 'azzuri' a casa contra el Parma i els 'biancocelesti' al camp del Chievo

N. A.
Vucinic celebra el seu gol de penal amb Pirlo durant el Gènova-Juventus

BarcelonaEls únics tres equips que no han perdut encara cap partit a la Serie A segueixen liderant la classificació a Itàlia. El Juventus, el Nàpols i el Lazio han tornat a sumar un altre triomf, per idèntic resultat 3-1 (o 1-3).

El Juventus s'ha desfet del Gènova a domicili (1-3). La 'Vecchia Signora' ha hagut de remuntar el gol inicial d'Immobile al minut 18 i ho ha fet després d'una gran segona meitat, en què la clau ha sigut l'entrada al camp de Mirko Vucinic. El montenegrí ha sigut decisiu, participant en totes les accions dels tres gols de la Juve. L'1-1 l'ha fet Giaccherini al minut 61, després d'una assistència interior de Vucinic. Al minut 78 l'àrbitre ha xiulat penal per un contacte entre Sampirisi i Asamoah, i Vucinic no ha fallat, per capgirar el marcador. A sis minuts del final, la Juve ha sentenciat, gràcies a un gol d'Asamoah, també després d'una assistència del montenegrí.

Un gol de penal de Cavani, després que el porter Mirante fes caure Pandev, ha avançat el Nàpols de seguida en el seu partit a casa contra el Parma (3-1). El mateix Pandev, a sis minuts del descans, ha ampliat l'avantatge pels locals, que han vist com Parolo, de cap, retallava diferències abans del pas per vestidors. Al minut 77, Insigne, a passada de Pandev, ha arrodonit el triomf amb el 3-1 final.

També ha començat fort el Lazio al camp del Chievo (1-3). Hernanes ha encarrilat el triomf amb un matiner gol al minut 5 de partit i ha assistir a Klose en l'acció del 2-0 al tram final del primer temps. El brasiler, protagonista del xoc, ha deixat el partit vist per a sentència amb el 3-0 al minut 74. El Chievo ha maquillat el marcador, amb un gol de Pellisser, de penal comès per Klose.