Karanka: "Ara són altres els que parlen d'àrbitres"

L'ajudant de Mourinho assegura que el Madrid sempre ha admès quan un error arbitral els ha beneficiat, i també quan els ha perjudicat

Aitor Karanka , segon tècnic del Reial Madrid , ha recordat que el seu equip ha admès errors arbitrals quan els han beneficiat i perjudicat , i referint-se al Barcelona , ha assegurat que "ara són altres els que parlen d'àrbitres " .

Karanka ha deixat aquest missatge en la roda de premsa que ha ofert en lloc del portuguès José Mourinho .

" Nosaltres parlem després del partit de Copa del Rei quan tothom va veure el que havia passat . Era difícil no fer-ho en aquest moment . Ara són altres els que parlen " , ha assegurat recordant errors arbitrals en contra davant el Barça al Camp Nou .

A la conclusió d'aquest partit Mourinho va esperar al pàrquing de l'estadi als àrbitres, cosa que Karanka diu que no va veure . " Com que no vaig veure aquesta imatge és difícil saber si he trobat una altra igual en la meva carrera . Són coses que no es parlen ara perquè són més importants els partits que tenim q preparar i els entrenaments " .

" No parlo de si el Barcelona té o no motius per queixar-se, parlo del que fem aquí . El Reial Madrid ha parlat quan va ser beneficiat i perjudicat . S'ha reconegut en tots els moments . No cal donar-hi més voltes" , ha sentenciat .