Publicitat
Publicitat

Reial Madrid

Karanka: "Clar que sabem perdre, el que no sabem és perdre així"

Mourinho s'ha amagat i el seu ajudant ha dit: "Tothom ha vist les imatges [dels errors de l'àrbitre al Camp Nou] i sou els periodistes els que heu de jutjar"

El segon entrenador del Madrid, Aitor Karanka, ha sigut l'encarregat de fer la roda de premsa prèvia al partit contra el Saragossa perquè José Mourinho no ha volgut, i ha respost a la pregunta sobre el que va dir Xavi a Barça TV off de record: "Per descomptat que sabem perdre. Al que no està acostumat el club és a perdre així, està acostumat a guanyar". Tot i això, ha afirmat: "Cadascú ha de comentar el que ha dit. No sóc aquí per comentar el que han dit altres".

Karanka no ha volgut comentar les jugades polèmiques del darrer clàssic, i s'ha limitat a respondre de la mateixa manera que ho van fer els jugadors del Barça amb la trepitjada de Pepe: "La imatge que va donar l'equip en el partit contra el Barça va ser espectacular. Tothom ha vist el que ha passat i res més. Cal canviar ràpid a la Lliga". Encara que més endavant, davant la insistència, ha tornat a respondre que "tothom ha vist les imatges i sou els periodistes els que heu de jutjar el que ha passat". Encara que també va aprofitar per enviar un missatge a l'afició: "L'important és que estiguin amb els jugadors".

Respecte a la trobada entre Mourinho i l'àrbitre Teixeira Vitienes al pàrquing del Camp Nou, Karanka ha tirat pilotes fora: "No ho vaig veure, no puc opinar".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT