FUTBOL
Esports Futbol 09/04/2012

Karanka, sobre els arbitratges: "Mentre tothom vegi el que passa... nosaltres no hi podem fer res"

José Mourinho s'amaga després d'empatar al Bernabéu contra el València i és el seu segon, Aitor Karanka, qui compareix en la roda de premsa postpartit

Ara
1 min
Aitor Karanka, en sala de premsa

BarcelonaAitor Karanka ha estat l'encarregat de comparèixer davant la premsa després de l'empat del Reial Madrid contra el València al Santiago Bernabéu. El segon entrenador dels blancs s'ha mostrat crític amb l'arbitratge que han rebut els blancs. "Mentre tothom vegi el que passa... no podem fer-hi res. Confiem en la nostra feina i en els jugadors", ha assegurat, i ha afegit: "Si això de l'arbitratge ho diuen 80.000 persones, és per alguna cosa. Si ho diem nosaltres sempre passa qualsevol cosa, però aquí ho ha vist tothom".

Quan se li ha preguntat sobre què els ha dit Mouriho al vestidor, Karanka ha apuntat: "Ens ha dit que així guanyarem, que cal seguir lluitant pels objectius i pensar en el següent". El segon entrenador del Reial Madrid ha volgut mirar endavant: "Dimecres hi ha un altre partit. Estem quatre punts per davant i cal seguir així", ha sentenciat.

Sobre el partit, Karanka ha comentat: "Els jugadors ho han donat tot i hem tingut moltes ocasions per guanyar el partit", i ha afegit: "Tenim ganes de guanyar, de seguir treballant com tot l'any. Amb aquesta samarreta no queda una altra cosa que seguir lluitant. Queda el tram important i el vestidor està unit. Al vestidor m'he trobat ganes de seguir lluitant per aconseguir la Lliga".

stats