Esports Futbol 06/05/2011

Koeman: "Aquest Barça és millor que el Dream Team"

L'exjugador assegura que aleshores l'equip no era "tan regular" com el d'ara i es mostra optimista sobre la final del 28 de maig contra el Manchester United

Redacció
1 min
Ronald Koeman

Barcelona"Aquest equip ha millorat en moltes coses el nostre, és molt millor". Així d'afalagador s'ha mostrat Ronald Koeman, exjugador del Barça, en referència a l'equip de Pep Guardiola. En declaracions a Mundo Deportivo, Koeman assegura que el Dream Team de Johan Cruyff era "capaç de fer el millor partit, però també de fer el pitjor" i afegeix que no van tenir "un equip tan regular com el d'avui dia". "Aquest Barça pot perdre un partit, però no per tres o quatre gols de diferència". El també entrenador de futbol assegura que aquest Barça "és el millor del món pel seu joc, per la seva humanitat i per moltes coses més".

Pel que fa a la final del proper 28 de maig contra el Manchester United, Koeman creu que "aquest Barça juga encara millor que fa dos anys [quan ja es va enfrontar contra l'equip anglès], i al United el veig igual que aleshores, però cada final és diferent i és un equip fort i experimentat". Un altre factor que pot jugar a favor del Manchester és que l'estadi on es juga la final, el de Wembley, sigui també anglès, ja que "sembla més el seu camp".

Les queixes de Mourinho

D'altra banda, Koeman reconeix estar sorprès per les queixes de Mourinho i el Reial Madrid sobre els àrbitres: "El Barça ha estat futbolísticament superior. Al final guanyes per ser millor que els altres i no per un àrbitre de la UEFA", ha sentenciat.

stats