SELECCIONS
Esports Futbol 12/10/2016

L'Argentina s'enfonsa sense Messi

Nova ensopegada dels argentins, que han perdut per la mínima contra el Paraguai. Triomf del Brasil davant Veneçuela (0-2) i empat de l'Uruguai contra Colòmbia (2-2)

Els jugadors del Paraguai celebren el triomf contra l'Argentina

BarcelonaSense Leo Messi, l'Argentina ha tornat a fallar. En aquest cas, ha estat contra el Paraguai (0-1) en la desena jornada de la fase de classificació per al Mundial de Rússia 2018.

"No veiem la llum, anem perdent punts i es va complicant la classificació. Està clar que l'equip necessita reaccionar pel que fa al joc. Hem fet un partit molt pobre", ha dit Mascherano després del partit. Ángel di Maria ha estat també clar: "Quan Messi no hi és les coses sempre es compliquen. Ell sempre et resol el partit quan li dónes la pilota".

Contra el Paraguai, Mascherano ha ocupat el seu lloc al mig del camp i el blanc-i-blau Demichelis ha estat titular a la defensa. Els visitants s'han avançat ràpidament, ja que en el minut 18 Derlis González ha fet l'únic gol del partit. L'Argentina podria haver empatat, però el Kun Agüero ha fallat un penal. A les files del Paraguai, el periquito Hernán Pérez ha jugat els últims minuts.

Veneçuela 0 - Brasil 2

Malgrat jugar sense Neymar, el Brasil ha aconseguit un important triomf a Veneçuela i s'ha situat líder del grup. Gabriel Jesús i Willian han marcat els gols per al combinat brasiler.

Colòmbia 2 - Uruguai 2

Luis Suárez ha igualat Hernán Crespo, el màxim golejador de la història de la seva selecció en partits de classificació, després de marcar el seu 19è gol contra Colòmbia. Tot i el gol del blaugrana i del Cebolla Rodríguez, l'Uruguai no ha pogut passar de l'empat contra els colombians, que han aconseguit avançar-se en el marcador amb una diana d'Abel Aguilar. En el minut 84, Yerri Mina ha fet l'empat per a Colòmbia, que fa que l'Uruguai encara no tingui a la butxaca la classificació per al Mundial.