Futbol internacional
Esports Futbol 15/08/2012

L'Argentina s'imposa a Alemanya en un amistós a Frankfurt (1-3)

El combinat 'albiceleste' ha vençut una 'Mannschaft' encara abatuda després de la derrota a les semifinals de l'Eurocopa. Messi ha jugat els 90 minuts i ha marcat un gol

Jordi Mestre
Leo Messi, perseguit per Lars Bender a l'amistós entre l'Argentina i Alemanya

BarcelonaL'Argentina de Leo Messi i Javier Mascherano ha derrotat Alemanya (1-3) en un amistós disputat a Frankfurt. Tot i els problemes dels argentins per sortir amb la pilota controlada des del darrera, els múltiples errors del combinat alemany han servit la victòria en safata al combinat que entrena Alejandro Sabella. L'expulsió del porter Ron-Robert Zieler a la mitja hora de joc ha condicionat molt el xoc, que a partir d'aquell moment ha controlat la selecció sud-americana sense problemes. El gol en pròpia porta de Sami Khedira just abans del descans no ha fet més que confirmar el domini sud-americà.

Tot i fallar un penal, el barcelonista Leo Messi ha signat una actuació destacada i ha marcat un gol. El madridista Ángel Di María ha fet pujar el 0-3 al marcador amb un gran xut des de fora de l'àrea: la diana de l'alemany Höwedes a deu minuts del final ha sigut testimonial.

Fitxa del partit

Alemanya: Zieler, Badstuber, Hummels (Höwedes, 25'), Schmelzer, Boateng, Khedira (Gündogan, 69'), Lars Bender (Götze, 74'), Reus, Müller (Schürrle, 62'), Özil (Kroos, 69')

Argentina: Sergio Romero, Federico Fernández, Garay, Rojo, Zabaleta (Campagnaro, 65'), Mascherano (Braña, 79'), Gago, Sosa (Agüero, 45'), Di María (Guiñazu, 73'), Higuaín, Messi.

Gols: 0-1 (45') Khedira (GP), 0-2 (52') Messi, 0-3 (73') Di María, 1-3 (81') Höwedes

Àrbitre: Jonas Eriksson (Suècia)

T. Grogues: Zabaleta (26'). T. Vermelles: Zieler (30').