FUTBOL
Esports Futbol 01/04/2018

L'Arsenal evita una altra desfeta però el Tottenham guanya el Chelsea i no dona treva als llocs de Champions

Els 'gunners' han guanyat (3-0) l'Stoke, i els 'spurs' s'han imposat (1-3) a Stamford Bridge

L'Arsenal evita una nova desfeta però el Tottenham guanya el Chelsea i no dona treva

BarcelonaEl Tottenham ha sigut molt superior al Chelsea en la visita que ha fet aquesta tarda a Stamford Bridge i s'ha imposat (1-3) amb rotunditat al marcador. Tot i que Morata ha avançat el conjunt de l'italià Antonio Conte al minut 30, Eriksen ha empatat abans del descans. A la represa, un doblet del britànic Dele Alli ha castigat el Chelsea amb el definitiu 1-3. Amb aquesta victòria, els 'spurs' es mantenen forts a la quarta posició de la taula, l'última amb accés als llocs de Champions League, amb 64 punts, i deixen el Chelsea cinquè amb 56 i l'Arsenal sisè amb 51.

De fet, els 'gunners' s'han imposat aquest diumenge (3-0) a l'Stoke City amb un doblet (el primer de penal) del gabonès Pierre-Emerick Aubameyang i un gol, també de penal, del francès Alexandre Lacazzete, que havia sortit al minut 60 de partit en substitució de Danny Welbeck. Tot i la victòria, a falta de sis jornades per al final de la Premier, el conjunt d'Arsène Wenger té la classificació per a la Champions League gairebé impossible.