Futbol Internacional
Esports Futbol 27/04/2011

L'Arsenal està disposat a vendre Cesc per 40 milions d'euros, segons 'The Sun'

El diari sensacionalista cita un portaveu del club de Londres, i diu que després de sis anys sense títols ja no poden retenir més el jugador català

Efe
1 min
Cesc Fàbregas va viure un malson ahir al Camp Nou i va acabar substituït per unes petites molèsties.

BarcelonaL'Arsenal, que acabarà probablement al maig la seva sisena temporada sense títols, està disposat a cedir a contracor i vendre al seu capità, Cesc Fàbregas, per almenys 35 milions de lliures (39,5 milions d'euros), segons informa avui el diari anglès The Sun.

"La sensació al club és que Cesc ha arribat al seu moment final amb l'Arsenal. Ha estat amb nosaltres vuit anys i creu que ja ha demostrat una gran lleialtat", va explicar una font de l'Arsenal al diari sensacionalista del Regne Unit.

El tècnic de l'equip, Arsène Wenger, es creu que està buscant ja substitut per a l'espanyol, a qui l'estiu passat va pressionar per tal de conservar almenys una campanya més a Londres perquè conduís a la jove plantilla al seu primer trofeu des de 2005 .

En aquell moment, l'Arsenal va rebutjar dues ofertes del Barcelona per recuperar Cesc, un català que va fer els primers passos en la seva escola, i una d'elles fixada en 29 milions de lliures (32,7 milions d'euros).

stats