Lliga Europa
Esports Futbol 05/08/2011

L'Athletic Club jugarà contra al Trabzonspor turc la prèvia de la fase de grups de la Lliga Europa

En el sorteig que s'ha fet aquest divendres, el Sevilla ha quedat emparellat amb el Hannover alemany, i l'Atlètic de Madrid, amb el Vitória Guimarães portuguès

Redacció
1 min

BarcelonaAquest divendres s'ha fet el sorteig, a Nyon (Suïssa), de l'eliminatòria prèvia a la fase de grups de la Lliga Europa, amb la presència de tres equips de l'LFP: l'Athletic Club de Bilbao, el Sevilla i l'Atlètic de Madrid.

El conjunt basc, que aquesta temporada entrenarà Marcelo Bielsa, es veurà les cares amb el Trabzonspor, amb l'anada a Istanbul doncs l'estadi de Trebisonda s'utilitza aquests dies pels Jocs de la Joventut i la tornada a San Mamés.

D'altra banda, el Sevilla jugarà davant el Hannover 96. El primer partit serà en terres alemanyes, i el segon, a l'estadi andalús del Sánchez Pizjuán.

Per acabar, l'Atlètic de Madrid haurà de superar el Vitória Guimarães, que precisament havia estat el seu rival ara fa 25 anys -aleshores de la copa de la UEFA- i en què els matalassers van caure eliminats. En el cas del conjunt madrileny, l'anada també serà en terres portugueses, i la tornada, al Vicente Calderón.

Tots els partits d'anada es disputaran aquest dijous 18 d'agost, i la tornada, el dijous 25 d'agost.

stats