CHAMPIONS LEAGUE
Esports Futbol 25/02/2015

L'Atlètic de Madrid es complica la vida a Leverkusen (1-0)

El conjunt matalasser perd al camp del Bayer a l'anada dels vuitens de final després d'un gran gol de Calhanoglu a l'inici de la segona meitat

El porter Bruno Leno, del Bayer Leverkusen, atura una rematada de Griezmann, de l'Atlètic de Madrid / DENNIS GROMBKOWSKI / GETTY

BarcelonaL'Atlètic de Madrid s'ha complicat la vida a la Champions després de perdre per 1-0 al camp del Bayer Leverkusen. El conjunt matalasser s'ha vist superat per l'equip alemany, que ha marcat l'únic gol del partit a l'inici de la segona meitat. Dues lesions i la targeta vermella a Tiago han acabat de condicionar el partit.

Les coses no han començat gens bé per a l'equip de Simeone, que afrontava l'eliminatòria amb optimisme després d'acabar primer del seu grup. El Bayer Leverkusen era, a priori, un rival assequible per als matalassers, però a l'hora de la veritat s'han vist superats pels alemanys.

A la primera meitat, l'Atlètic ha tingut alguna bona arribada per marcar però ha marxat al descans sense gols i amb el handicap afegit d'haver hagut de fer dos canvis: Siqueira i Ñíguez, tots dos lesionats.

A la segona part ha arribat el gol local, amb una genialitat de Bellarabi, que ha ballat sobre la pilota, i ha acabat assistint perquè Calhanoglu marqués a plaer.

L'Atlètic de Madrid ha intentat reaccionar però ha topat amb el mur alemany, ben plantat sobre el terreny de joc, capaç de malbaratar totes les accions atacants. Els matalassers han pogut marcar però l'àrbitre ha anul·lat un cop de cap de Torres per fora de joc. A més a més, han hagut de jugar el darrer quart d'hora amb inferioritat per l'expulsió de Tiago, per doble groga, que no podrà jugar la tornada.

Desgavell de l'Arsenal, a casa

A l'altre partit dels vuitens de final, el Mònaco ha derrotat l'Arsenal a domicili i té un peu i mig als vuitens de final després de guanyar a l'Emirats per 1-3. El conjunt de Jardim va sorprendre el de Wenger, millor posicionat al camp i més valent als contracops. Geoffrey Kondogbia, al final de la primera part, i Dimitar Berbatov, a l'inici del segon temps, van encarrilar el partit i l'eliminatòria.

Alex Oxlade-Chamberlain, amb un bon xut des de la frontal al minut 90, va retallar distàncies i va posar emoció al matx, però en l'intent desesperat dels 'gunners' d'empatar, el Mònaco va tenir un darrer contracop i Ferreira-Carrasco va fer el tercer i definitiu.