LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 17/03/2015

L'Atlètic de Madrid supera el Bayer Leverkusen als penals (1-0, 3-2)

Griezmann, Mario Suárez i Fernando Torres han marcat en els llançaments des dels onze metres i han classificat els matalassers per als quarts de final

Diego Simeone celebra el gol de Mario Suárez / DENNIS GROMBKOWSKI / GETTY

BarcelonaL'Atlètic de Madrid ha superat el Bayer Leverkusen a la tanda de penals (1-0, 3-2). Griezmann, Mario Suárez i Fernando Torres han marcat en els llançaments des dels onze metres i han classificat els matalassers per als quarts de final després que el partit acabés amb triomf local per 1-0.

Raúl García i Koke, per part local, han errat el seu llançament. Però els alemanys han comès tres errors, per mitjà de Calhanoglu, Toprak i Kiessling, que han permès que els matalassers segueixin endavant a la màxima competició europea de clubs.

El Bayer Leverkusen arrossegava un avantatge d'un gol de l'anada, però l'Atlètic de Madrid l'ha pogut contrarestar amb una diana a la primera meitat. Ha estat un partit poc brillant, amb més nervis que futbol, si bé l'equip que ha tingut més iniciativa ha estat el matalasser.

Les coses no han començat bé per als de Diego Simeone, ja que el porter Moyá s'ha lesioant al minut 23 i ha hagut de ser substituït per Oblak. El porter suplent, però, gairebé no ha tingut feina al llarg del partit.

La sort ha somrigut els locals poc després del canvi, ja que Mario Suárez ha aprofitat un refús a la frontal per provar el xut a porteria. La pilota l'ha desviada un defensa i el porter no ha pogut fer res per evitar la diana que igualava l'eliminatòria.

A partir d'aquí, nervis i defensa. El partit no ha estat gaire brillant i els equips, sobretot a la segona part, han estat més pendents de tancar-se en defensa que de fer un nou gol. L'Atlètic de Madrid ha jugat més minuts a camp rival i fins i tot ha tingut alguna ocasió escadussera, però poc perillosa. El Bayer, en canvi, ha esperat per sortir al contracop tot i que ho ha fet en comptades ocasions.