Primera Divisió
Esports Futbol 01/05/2011

L'Atletic de Madrid supera el Deportivo (0-1) i somnia amb la Champions

L'Atlètic ha aprofitat la superioritat d'efectius que li va donar l'expulsió d'Alberto Lopo a mitja hora per al final del partit i manté viu el somni per estar en la Lliga de Campions

Efe
1 min
Valerón lluita una pilota amb Godín.

La CorunyaL'Atlètic ha aprofitat la superioritat d'efectius que li va donar l'expulsió d'Alberto Lopo a mitja hora per al final del partit i manté viu el somni per estar en la Lliga de Campions després d'imposar-se amb un gol de l'argentí 'Kun' Agüero a un Esportiu que queda tocat.

Els de la Corunya s'han complicat la vida amb la derrota davant els blanc-i-vermells, que els ha deixat amb 38 punts en la taula, a més d'una victòria de la permanència amb quatre jornades per davant en les quals s'enfrontarà al Real Sporting, l'Athletic, el Barcelona i el València.

Deportivo, 0: Aranzubia; Laure, Lopo, Colotto, Morel (Seoane; min.31); Juan Rodríguez, Aythami; Juan Domínguez, Valerón, Guardado (Zé Castro; min.75); i Xisco (Riki; min.70).

Atlètic de Madrid, 1: De Gea; Ujfalusi, Perea, Godín, Filipe Luis; Reyes (Raúl García; min.86), Mario Suárez, Tiago, Elías (Juanfran; min.68); Agüero i Diego Costa (Forlán; min.66).

Gol: 0-1; min.80, Kun Agüero.

Àrbitre: Turienzo Alvarez. Ha expulsat al defensa Lopo (min.59) por doble groga. A més, ha mostrat Godín i Reyes, de l'Atlètic de Madrid, i a Zé Castro, del Deportivo.

Incidències: Uns 34.000 aficionats a Rizaor.

stats