Copa del Rei
Esports Futbol 12/12/2012

L'Eibar elimina l'Athletic Club (1-1) i el Sevilla li clava una 'maneta' al Mallorca al seu estadi (0-5)

En el partit pendent de la ronda anterior, l'equip de segona B ha sorprès el quadre de Bielsa. Mentre que els andalusos han sentenciat l'eliminatòria a Son Moix

M. M.
Arruabarrena (Eibar), al centre, celebra el gol de penal contra l'Athletic Club

BarcelonaL'Eibar s'ha convertit aquest dimecres en l'únic equip de la Segona Divisió B que accedeix als vuitens de final de la Copa del Rei. El conjunt guipuscoà ha aconseguit empatar a San Mamés (1-1) i ha fet valer el 0 a 0 de l'anada per classificar-se gràcies al 'gol average' i deixar fora de la competició a l'actual subcampió. El partit entre l'Athletic Club i l'Eibar era l'últim que quedava pendent de la ronda de setzens de final. Ara els guipuscoans jugaran contra el Màlaga.

El partit ha arribat sense gols al descans, i a la represa l'Eibar ha aconseguit avançar-se al marcador gràcies a un gol d'Arruabarrena de penal (72'). Aquesta diana ha caigut com un gerro d'aigua freda a San Mamés, tot i que els homes de Bielsa s'han sobreposat a l'adversitat i han buscat la porteria visitant sense complexos. Quan faltava un minut per acabar-se el temps reglamentari, Aduriz ha pogut rematar un servei de falta per igualar el marcador. Els últims minuts han estat un setge constant de l'Athletic Club, que ha tingut l'oportunitat de classificar-se en un servei de córner que el porter ha pujat a rematar, però el marcador ja no s'ha mogut.

El Sevilla sentencia l'eliminatòria

D'altra banda, el Sevilla ha deixat vist per a sentència l'eliminatòria de vuitens en derrotar el Mallorca a domicili per 0 a 5. Els andalusos han estat molt superiors des del principi i en menys de 30 minuts ja guanyaven per 0 a 3 gràcies als gols de Negredo (2) i Medel. Al segon temps, Botía i Luna han completat el resultat.