LLIGA
Esports Futbol 30/12/2010

Astiazarán: "Estem molt satisfets i guanyem tots"

El president de la Lliga de Futbol Professional (LFP) diu que la decisió de l'Audiència és bona per a tothom perquè "el futbol és una part molt important de la societat"

Redacció
2 min
José Luis Astiazarán, president de la LFP, a la sortida de l'Audiència Nacional.

MadridEl president de la Lliga de Futbol Professional (LFP), José Luis Astiazarán, ha expressat la seva satisfacció per la decisió de l'Audiència Nacional que permet que la propera jornada de Lliga es disputi segons el que estava previst, ja que és beneficiosa per a tot el món. "El més important és que hi haurà futbol el cap de setmana. Estem molt satisfets de que es pugui celebrar la jornada sobre tot pel bé dels aficionats, de tot el sector de la indústria del futbol i explotar amb naturalitat la jornada que estava prevista", ha afirmat.

Segons Astiazarán, amb la decisió de la Sala Social de l'Audiència Nacional "guanya tot el món, ja que el futbol és una part molt important de la societat, que a més en aquestes dates s'aprofita perquè tots, petits, joves i els que no tenen cap altre oportunitat, puguin anar a veure un partit de futbol".

"Guanyem tots. La jornada estava ja planejada, les travesses en circulació... és bo per a les televisions, que també estaven preocupades, i s'obre un nou espai per a dialogar, per asseure'ns i per estar en una situació sense haver de venir a una entitat com l'Audiència per dirimir conflictes o diferències amb l'AFE", ha apuntat.

El president de la LFP, que ha agrair "la celeritat" amb la que els jutges han resolt, s'ha referit a la seva "voluntat d'arribar a acords" amb el sindicat de jugadors sense haver d'arribar als jutjats. "No ens agrada arribar a ells a través dels jutjats i menys del nivell de l'Audiència Nacional, però al final hem hagut de venir aquí, ens hem defensat i hem demostrat que som una organització competent per organitzar la competició. El nostre deure és defensar-la", ha afegit.

stats