Futbol
Esports Futbol 23/08/2011

La LFP i l'AFE buscaran aquest dimecres (16 hores) un acord per desbloquejar la vaga

La Lliga de Futbol Professional (LFP) i l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) es tornaran a reunir aquest dimecres a la tarda (16 hores) per tal de desbloquejar la vaga que té paralitzats els partits

à. G.
1 min
Reunió d'aquest dimarts a l'AFE.

BarcelonaLa Lliga de Futbol Professional (LFP) i l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) es tornaran a reunir aquest dimecres a la tarda (16 hores) per tal de desbloquejar la vaga que té paralitzats els partits de Primera i Segona Divisió.

La reunió d'aquest dimarts, que ha durat sis hores, ha estat la cinquena des que s'anunciés la convocatòria de vaga el passat 11 d'agost. Tant els uns com els altres han coincidit en què s'ha produït un intercanvi de postures, però ningú no ha volgut parlar clarament d'avanços.

José Luis Astiazarán, president de la LFP, assegura que la patronal del futbol està intentant buscar "fórmules imaginatives" per solucionar el conflicte. Per la seva banda, Luis Gil, portaveu d'AFE, considera que la Lliga no ha cedit i que la distància entre els dos organismes "no ha canviat molt".

Entre els punts clau de la discussió hi ha la garantia dels sous dels futbolistes. L'AFE va denunciar que els clubs mantenen impagaments amb 200 jugadors, als quals deuen uns 50 milions d'euros.

stats