Futbol
Esports Futbol 29/08/2011

La LFP es defensa dient que les ràdios que no van entrar als estadis "no estaven ben acreditades"

La Lliga assegura que, si bé no permetia retransmetre els partits, deixava les ràdios accedir als estadis, i que això no és privar ningú del dret a informar

Redacció
1 min

BarcelonaQüestió de matisos i argúcies legals. Si les ràdios asseguraven aquest cap de setmana que la Lliga els privava del dret a informar en no deixar-les retransmetre els partits si no pagaven, ara l'ens es defensa i assegura que és que "no estaven ben acreditades".

Així ho explica en un burofax que la LFP ha enviat aquest dilluns a les emissores, negant que els privés del dret a la informació. La Lliga argumenta que, o bé no havien utlitzat "el procediment establert" per acreditar-se, o bé "no complien els requisits necessaris" per aconseguir l'autorització.

Això significa que la Lliga assegura que permetia l'accés a l'estadi, sempre i quan, però, les emissores es comprometessin, per escrit, a no retransmetre el partit.

És a dir, les ràdios creuen que no deixar-les retransmetre el partit si no pagaven és privar del dret a la informació, i per això van fer aixecar una acta notarial a tots els estadis, i la Lliga argumenta que deixar-les accedir als recintes significa que no nega cap dret.

stats