Hèrcules - Mallorca
Esports Futbol 11/05/2011

L'Hèrcules apura les opcions de permanència contra un Mallorca que està pràcticament salvat

Els alacantins evitaran el descens matemàtic a 2a Divisió aquesta jornada només si guanyen el Mallorca. Si no, hauran d'esperar el resultat de la resta de rivals directes

Redacció
2 min
Els jugadors de l'Hèrcules celebren el gol de Thomert, el tercer.

AlacantL'Hèrcules està obligat a guanyar el Mallorca per mantenir unes mínimes possibilitats d'aconseguir la permanència a Primera Divisió, mentre el conjunt balear voldrà puntuar per no complicar una permanència que teòricament té a la butxaca (dimecres, 21.00).

L'Hèrcules eludirà el descens matemàtic a Segona Divisió aquesta jornada només si guanya al Mallorca, si no, haurà d'esperar al resultat de la resta de rivals directes per no consumar el seu adéu a la màxima categoria del futbol espanyol.

El conjunt alacantí afronta el partit amb diversos jugadors amb problemes físics. El tècnic Miroslav Djukic no pot comptar per lesió amb jugadors com Royston Drenthe, Olivier Thomert o Francisco Joaquín Pérez Rufete, a més de la ja prolongada absència de Jorge López Marco Tote.

A més, l'equip està pendent de si podrà jugar el davanter Nelson Haedo Valdez, que va ser expulsat amb targeta vermella directa per una presumpta agressió a Cisma. L'Hèrcules ha presentat un recurs. En canvi, Djukic recupera Javier Farinós i l'argentí Matías Fritzl.

En la convocatòria, de dinou jugadors, Djukic ha inclòs als del planter Borja, Jesús Pastor i Luis Carlos.

El Mallorca, equip que entrena Michael Laudrup, amb 43 punts a la taula, vol sumar-ne un més que li permeti marxar definitivament de la zona perillosa.

El Mallorca no guanya lluny de l'Iberostar Estadi des de fa dos mesos, quan va derrotar 1-2 a l'Espanyol.

En l'última jornada va empatar 0-0 amb el Vila-real a Palma, però aquest punt no és suficient, segons Laudrup, per assolir l'objectiu prioritari, que no és altre que el de mantenir la categoria.

És probable que l'entrenador escandinau repeteixi el mateix onze que va alinear davant el conjunt castellonenc, ja que tornen a ser baixa per lesió el porter israelià Dudú Aouate i el migcampista Sergio Tejera.

stats