Publicitat
Publicitat

LLIGA DE CAMPIONS

L'acte s'ha fet a l'Estadi de Wembley

S'ha presentat la pilota oficial de la Final de la Lliga de Campions 2011

La pilota que rodarà per Wembley el 28 de maig s'ha presentat avui al mateix estadi de Londres, on s'espera que 90.000 espectadors hi assisteixin

La UEFA ha presentat avui a l'Estadi de Wembley la pilota amb què es disputarà la Final de la Lliga de Campions 2011, que tindrà lloc a l'estadi londinenc el dissabte 28 de maig.

Representants dels tres clubs de Londres que encara segueixen vius a la Lliga de Campions, Samir Nasri (Arsenal FC), Salomon Kalou (Chelsea FC) i Jermain Defoe (Tottenham Hotspur FC) van participar a l'esdeveniment, al qual també va acudir el director de competicions de la UEFA, Giorgio Marchetti.

El disseny vermell i blanc reflecteix la creu de Sant Jordi, sant patró d'Anglaterra. L'esfèrica també inclou una estrella taronja i el logo de la final amb dos lleons subjectant el trofeu de la 'Champions'.

La Final de la Lliga de Campions torna, després de 19 anys, a Wembley, on s'espera que acudeixin per aquesta trobada uns 90.000 espectadors.

Londres, escenari que ha vist coronar el campió en altres cinc ocasions, es convertirà en la ciutat amb més finals a l'albergar la sisena, per davant de París amb cinc (1956, 1975, 1981, 2000 i 2006) i Madrid amb quatre (1957 , 1969, 1980 i 2010).

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT